Michel in vuur en vlam

BornToBrand is het geesteskind van oud-hotelier Michel Kolenbrander. Al in zijn vroegere jaren als hotelmanager deed hij niks liever dan nieuwe hotelconcepten ‘from scratch’ opzetten. Na 16 jaar besloot Michel zijn hart te volgen met een masteropleiding in brandmanagement.

 

Opgeleid tot BrandMeester kent Michel als geen ander de meerwaarde van strategisch merkenbeleid voor gasten, hoteliers en aandeelhouders. Onder hotel- en vastgoedondernemers staat Michel bekend als een visionair merkexpert die een unieke totaalbeleving weet te creëren.

Lees verder

Succes! Los van de standaard

BornToBrand gelooft dat je ‘het echte verschil’ alleen kunt maken door dicht bij jezelf te blijven. Gastbeleving is namelijk iets anders dan een opgefrist interieur of de zoveelste hippe horecaformule.

BornToBrand heeft ook niks met de sterrenclassificatie van de traditionele hotelsector. Wat betekenen begrippen als ‘sterren’, ‘standaard’ of ‘status’ vandaag de dag nog? In reviews op beoordelingssites scoren accommodaties juist hoog op ‘niet-toetsbare’ begrippen als sfeer en beleving, originaliteit en karakter.

Visualiseren van een concept

Behalve merkstrateeg is Michel ook beelddenker en illustrator. Een uitstekende combinatie: met zijn tekenstiften weet Michel de meest complexe vraagstukken inzichtelijk te maken.

Michel haalt de ideeën uit je hoofd en laat ze op papier tot leven komen. Zo’n aanstekelijk getekende versie van een ambitie, concept of aanpak werkt perfect om je verhaal door te vertellen en mensen voor je plannen te winnen.

Logo de Plekkenmakers

De Plekkenmakers

Michel is ook verbonden aan de Plekkenmakers, een multidisciplinair team van architecten en ontwerpers.

De Plekkenmakers begeleiden mensen en organisaties met (complexe) ruimtelijke ideeën naar duurzame plekken met een verhaal.